За България смятам, че Тръмп е по-добрият кандидат. Това каза

...
За България смятам, че Тръмп е по-добрият кандидат. Това каза
Коментари Харесай

Ивета Чернева за изборите в САЩ: За България - Тръмп е по-добрият кандидат, видяхте какво стана с Кирил Петков и Джо Байдън

За България считам, че Тръмп е по-добрият претендент. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " анализаторът Ивета Чернева.

" Тръмп пожела да се срещне с нашият министър председател Бойко Борисов преди няколко години, когато течеше първия му мандат. Байдън няма никакъв интерес към България. Като цяло републиканците са разграничени по този начин, че те харесват Източна Европа, а демократите харесват Западна Европа по редица аргументи като полезности, като фокус на националната сигурност към това, че са националисти. Нашият министър председател Кирил Петков беше пътувал до Вашингтон и искаше да се срещне с Байдън. Но в действителност, получи Джейк Съливан, съветникът на национална сигурност на Байдън. Тоест, Кирил Петков се целеше в Джо, а получи Джейк. Това също демонстрира, че Байдън няма необикновен интерес към България. В първия си мандат Тръмп се срещна в действителност с с водачите на цяла Централна и Източна Европа ", разяснява още тя.

" Това, което Бойко Борисов направи в Белия дом, това изобщо не е елементарно. Аз съм била в тези лобистки среди. Колкото и да са мощни тези лобисти, които могат да бъдат наети, не работи по този начин. Може това да работи, примерно, когато лобираш някакъв закон или искаш среща със сенатор. Но не можеш да си купиш среща с президента Байдън. Няма значение, че си отишъл на крайници, надали не пред Белия дом и чукаш, или махаш по този начин от оградата, отново получаваш Джейк. Целиш се в Джо, получаваш Джейк. Така че за България особено считам, че Тръмп ще е една концепция по-добрия претендент, тъй като най-малко ни зачита, че съществуваме. А на Байдън сега фокусът е напълно в Тихия океан, в Индийския океан, там са ползите, там, в случай че щете, дори напълно дребните островчета, които са в Тихия океан, те получиха среща и специфична вечеря в Белия дом. А Източна Европа няма да получи тази чест, дори, в случай че Байдън завоюва втори мандат, просто не е приоритет ", добави анализаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР