За България е важно да има управление, което защитава правата

...
За България е важно да има управление, което защитава правата
Коментари Харесай

Крум Зарков към новия министър на правосъдието: Поемате министерството в много тежък момент

" За България е значимо да има ръководство, което пази правата на жителите, правовата страна, което съблюдава законите в страната. Затова " предаването " на властта в Министерството на правораздаването не е просто гала, а последователност в дела, политики, законопроекти, които ние ще пазиме още на следващия ден в правната комисия на Народното събрание ".

Това съобщи през днешния ден новият министър на правораздаването Атанас Славов, като одобри държавния щемпел от служебния министър Крум Зарков, съобщиха от Министерство на правосъдието.

Министър Славов уточни, че двамата са били съидейници по въпросите на правосъдната и конституционната промени, водили са дружно борби, а някои са и спечелили. Открои признатия механизъм за следствие на основния прокурор,за промяна в метода на избирането и освобождението му от Висш съдебен съвет, почналия развой по освобождение на Иван Гешев от поста.

" Поемате Министерство на правосъдието в доста тежък миг, само че рецесията дава късмет за необратимото демонтиране на една система, която имаше доста повече общо с заведения за хранене и джуджета, в сравнение с със правосъдната система и магистратите ", сподели Крум Зарков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР