За България е важно да има управление, което защитава правата

...
За България е важно да има управление, което защитава правата
Коментари Харесай

Министър Атанас Славов: В МП има приемственост на каузи и политики

„ За България е значимо да има ръководство, което пази правата на жителите, правовата страна, което съблюдава законите в страната. Затова „ предаването “ на властта в Министерството на правораздаването не е просто гала, а последователност в дела, политики, законопроекти, които ние ще пазиме още на следващия ден в правната комисия на Народното събрание “.

Това съобщи през днешния ден новият министър на правораздаването Атанас Славов, като одобри държавния щемпел от служебния министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо. Министър Славов уточни, че двамата са били съидейници по въпросите на правосъдната и конституционната промени, водили са дружно борби, а някои са и спечелили. Открои признатия механизъм за следствие на основния прокурор,за промяна в метода на избирането и освобождението му от Висш съдебен съвет, почналия развой по освобождение на Иван Гешев от поста. 

„ Поемате Министерство на правосъдието в доста тежък миг, само че рецесията дава късмет за необратимото демонтиране на една система, която имаше доста повече общо с заведения за хранене и джуджета, в сравнение с със правосъдната система и магистратите “, сподели Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982
г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg