За България е важно да има правителство, за да влезем

...
За България е важно да има правителство, за да влезем
Коментари Харесай

Не сме РБ и не правим трикове, убеждава Ивайло Мирчев

За България е значимо да има държавно управление, с цел да влезем в Еврозоната на 1 януари 2024 година, както и да се " запретнат ръкави ", с цел да се преодолее ветото за Шенген.  Не може да има ръководство непременно, това съобщи Ивайло Мирчев в студиото на Нова телевизия.

" Не сме Реформаторския блок, с цел да вършим подобен завой ", разгласи и Мирчев очевидно с отпратка към " предизборния трик " на Лукарски от 2014 година, когато Реформаторския блок влезе в съдружно ръководство с ГЕРБ, въпреки и мандатът да завърши злощастно с разединение. 

Той удостовери тезата на Демократична България, че изборите са най-лошия вид всред останалите, които също са неприятни, че Демократична България няма да поддържа първия мандат на ГЕРБ, без значение дали ще бъде препоръчан кабинет със " сламени специалисти ". 

Няма значение кой ще е претендент министър председател на ГЕРБ , а кой ще бъде той, ще разберем, когато Лионел Меси се разсъни , най-малко става рано, иронично разяснява Ивайло Мирчев. Той напомни и че сигурно мандат на ГЕРБ няма да поддържат от партията му, а причините за това не са малко, като един от тях е въпросът с Шенген.

Добър вид няма, най-лошият е нови избори, уточни Мирчев. Не можем да влезем в еврозоната и в Шенген, в случай че няма държавно управление, само че въпреки всичко то не може да бъде непременно, съобщи депутатът от Демократична България

Депутатът напомни, че Демократична България е предизвестила ГЕРБ да не разрушават евентуалните благоприятни условия за разговор с внезапни промени в Изборния кодекс по време на единствената им обществена среща, която беше отдадена на бюджета. " Хартиената коалиция извърши мародерство с Изборния кодекс, даже пробното електронно отдалечено гласоподаване беше анулирано, а машините за гласоподаване бяха превърнати даже не в принтери, а в калкулатори. Хартиената коалиция извърши закононарушение против свободния избор ", безапелационен е Ивайло Мирчев.

Депутатът не счита и не чака горивата сега да нарастнат с влизането на дерогацията. С импортирания си законопроект " Демократична България " дава опция на държавното управление да поеме оперативния надзор над " Лукойл Нефтохим Бургас ". По думите на Мирчев няма да има проблем - нито софтуерен, нито като цени на продукцията, в случай че рафинерията реши да смени съветския нефт " Уралс " със сорта " Брент ". Той подсети и че държавата има златна акция в сдружението, само че представителят ѝ в него е обслужвал съветския, а не българския интерес.

" Не може която и да е компания - съветска, американска и прочие, да ни рекетира на конференция по какъв начин тя щяла да затвори, в случай че не се съгласим на нейните условия, настоя Ивайло Мирчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР