За България докладът за върховенството на закона е опис на

...
За България докладът за върховенството на закона е опис на
Коментари Харесай

БСП: Докладът на ЕК отчита пълния провал в борбата с корупцията в България

За България отчетът за върховенството на закона е списък на страна, ръководена подмолно, корумпирано и безотговорно, съобщи заместник-председателят на групата на Българска социалистическа партия Крум Зарков на конференция във връзка отчета на Европейска комисия за България.
По думите му в страната институциите, призвани да подсигуряват спазването на закона, не могат или не желаят да го напрявят.
 Ахладова: Докладът на Европейска комисия е позитивен. Европейска комисия: Главният прокурор в България е неконтролируем Ахладова: Докладът на Европейска комисия е позитивен. Европейска комисия: Главният прокурор в България е неконтролируем
България благодари на Европейската комисия (ЕК) за този отчет, който прави обзор на използването на върховенството на правото. Доклад...
" Това е отчет за изгубеното време, защото най-малко от 4 години насам тежките рецензии, отправени в него, са издигани няколко пъти от Българска социалистическа партия в това число и във вотове на съмнение, във връзка с цялостния неуспех в битката с корупцията .
За тези години. За страдание те са обект на внимание на най-високо равнище в Европейски Съюз ", уточни Крум Зарков.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР