За българите парите са само едно от нещата, другото е,

...
За българите парите са само едно от нещата, другото е,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Българите сме произточни по сърце и прозападни по разум

" За българите парите са единствено едно от нещата, другото е, че Европа е ултимативната глоба против нашия хайлайф. Третото, което българите харесват в Европа, това е, че ние въпреки всичко имаме този цивилизационен избор. Ние сме произточно настроени по сърце, само че по разсъдък сме доста прозападни, разяснява анализаторът. Според него значимият диалог е за самоличността на Европа. Тя би трябвало да реши първия въпрос - да бъде ли по-субектна, да бъде ли по-единна, да има ли идентичност или да продължи да бъде общ пазар ", означи той.

Главното обвиняване по отношение на Европа е, че е прекомерно първокласен план, означи анализаторът. Той уточни, че самодейността да се даде думата на жителите е доста добра. Културните разлики би трябвало да се пазят. Европа с изключение на културна, обществена, тя е и многонационална, добави Симеонов.

Попитан българите подготвени ли са в името на Европа да се откажат от въглищата, Симеонов разяснява, че не мисли по този начин и тук би трябвало да бъде открит действителен роман. Освен огромно отсрочване би трябвало да има и огромна опция, разяснява той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР