За АТАКА основна тема винаги е била и ще продължи

...
За АТАКА основна тема винаги е била и ще продължи
Коментари Харесай

Сидеров: Moже да оживим благоевградска област с инвестиции и рамо за българския бизнес

За АТАКА съществена тематика постоянно е била и ще продължи да бъде повдигането на пенсиите. Това съобщи водачът на партията и ръководител на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров на среща с жители в Благоевград.

Пред цялостната зала той изясни, че са съумели да покачат минималното заплащане за възрастните до 200 лева, само че концепцията е то да стане 300 лева „ Категоричен съм, че освен минималните, а и останалите пенсии би трябвало да се покачат. За това са нужни милиарди, които всяка година би трябвало да се попълнят от някъде. Ако няма стопанска система, няма по какъв начин да приказваме за повишение на пенсиите”, акцентира пред симпатизантите Сидеров.



По думите му промишлеността, която съществуваше при социализма, е разрушена. „ Сега стартира някакво възкръсване, само че то е основно от страна на непознати компании, които вършат у нас логистични центрове или строят предприятия, в които да се създават автомобилни елементи, например”.

Пред благоевградчани той похвали Министерството на стопанската система и министър Караниколов, който демонстрира доста положителни качества. „ Той е извънредно предприемчив човек. За една година съумя да направи доста неща – да облекчи бизнеса от административната тежест, да притегли вложения в индустриалните зони. Млад човек е, доста упорит и се веселя, че сподели качества. Moже да оживим благоевградска област с вложения и рамо за българския бизнес”, съобщи Сидеров.

Пред симпатизантите той напомни, че Обединените патриоти съумяха за първи път да изместят Движение за права и свободи от третото мястото на изборите. Националният координатор на АТАКА Светлозар Лазаров акцентира, че точно АТАКА е спряла Истанбулската спогодба и поради твърдата й позиция не бяха отзовани съветски дипломати по случая „ Скрипал”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР