За Ъшър е предизвикателство да представи три десетилетия успешна музикална

...
За Ъшър е предизвикателство да представи три десетилетия успешна музикална
Коментари Харесай

За Ъшър е предизвикателство да представи 30-годишната си кариера в 13-минутно шоу на Супербоул

За Ъшър е предизвикателство да показа три десетилетия сполучлива музикална кариера в късото шоу на полувремето на финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати. Но носителят на голям брой награди " Грами " е решил да се концентрира върху минали шлагери, моменти от известната си концертна резиденция в Лас Вегас и евентуално на части от новия си албум, заяви Асошиейтед прес.

" Определено бе предизвикателство да свия 30 години в 13 минути ", сподели той в диалог с публицисти в четвъртък, в навечерието на " Супербоул " в неделя. Финалът на шампионата на Националната футболна лига е на " Алиджънт стейдиъм " в Лас Вегас. Той сподели, че си задал въпроса " С какви песни ме познават хората, кои песни бележат цялото това странствуване? ". Той не посочи до каква степен го е довел този развой на обсъждане и по какъв начин ще наподобява спектакъла му на полувремето. Той не разкри и кой ще се изяви с него на сцената, само че удостовери, че няма да е самичък на " Алиджънт стейдиъм " и също като множеството звезди, изявяващи се на " Супербоул ", ще има и гост-изпълнители. Той загатна, че това ще са хора, с които е сътрудничил преди.

" Мисля, че се улесних, когато взех решение да поканя артисти, с които сме работили по песни, трансформирали се в шлагери. Това ме въодушевява най-вече ", сподели той. Ъшър е сътрудничил в шлагери с доста звезди - от Бионсе и Моника до Ники Минаж и Лил Джон, отбелязва Асошиейтед прес.

Самият Ъшър бе посетител на " Супербоул ", когато фронтменът на " Блек айд пийс " will.i.am се изяви на полувремето на финала през 2011 година Преди той бе споделил пред Асошиейтед прес, че ще направи отпратка към това свое присъединяване на шоуто си в неделя. Когато гостува на will.i.am, Ъшър едвам не пропуща присъединяване си, тъй като ръката му се закача в жица на огромна височина над сцената. 

Поп и ар енд би изпълнителят мъчно ще надскочи резултата на изненадата, която Риана сервира предходната година. Тогава на полувремето на " Супербоул " тя сподели и разкри пред света, че е бременна с второто си дете.

Ъшър беседва с публицисти не на обичайната конференция, а посредством изявление с Надешка Алексис от " Епъл мюзик " пред аудитория от кореспонденти, която бе стриймвана на платформата и в обществените мрежи. В петък мегазвездата пуска новия си албум, а неотдавна разгласи и турне в Северна Америка.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР