За Ъшър е предизвикателство да представи три десетилетия успешна музикална

...
За Ъшър е предизвикателство да представи три десетилетия успешна музикална
Коментари Харесай

Определено е предизвикателство да свия 30 години в 13 минути: Ъшър за шоуто си на Супербол

За Ъшър е предизвикателство да показа три десетилетия сполучлива музикална кариера в късото шоу на полувремето на финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати. Но носителят на голям брой награди " Грами " е решил да се концентрира върху минали шлагери, моменти от известната си концертна резиденция в Лас Вегас и евентуално на части от новия си албум, заяви Асошиейтед прес.

'Las Vegas has been amazing for me,' R&B superstar Usher told a packed press conference while talking about his upcoming performance at Sunday's Super Bowl halftime show
— Reuters (@Reuters)
" Определено е предизвикателство да свия 30 години в 13 минути " , сподели той в диалог с публицисти в четвъртък, в навечерието на " Супербоул " в неделя. Финалът на шампионата на Националната футболна лига е на " Алиджънт стейдиъм " в Лас Вегас. Той сподели, че си задал въпроса " С какви песни ме познават хората, кои песни бележат цялото това странствуване? " .

Той не посочи до каква степен го е довел този развой на обсъждане и по какъв начин ще наподобява спектакъла му на полувремето. Дрейк не разкри и кой ще се изяви с него на сцената, само че удостовери, че няма да е самичък на " Алиджънт стейдиъм " и също като множеството звезди, изявяващи се на " Супербоул ", ще има и гост-изпълнители. Той загатна, че това ще са хора, с които е сътрудничил преди.

" Мисля, че се улесних, когато взех решение да поканя артисти, с които сме работили по песни, трансформирали се в шлагери. Това ме въодушевява най-вече " , сподели той. Ъшър си е сътрудничил с доста звезди - от Бионсе до Ники Минаж и Лил Джон, отбелязва Асошиейтед прес.

Super Bowl 2024: Usher promises to roller-skate during half-time performance
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Самият Ъшър бе посетител на " Супербоул ", когато фронтменът на " Блек айд пийс " Will.i.am се изяви на полувремето на финала през 2011 година Преди той бе споделил пред Асошиейтед прес, че ще направи отпратка към това свое присъединяване на шоуто си в неделя. Когато гостува на Will.i.am, Ъшър едвам не пропуща присъединяване си, тъй като ръката му се закача в жица на огромна височина над сцената. 

Usher is set to take the stage for the Super Bowl halftime show Sunday, one of the most lucrative performance opportunities for artists looking to promote their music, and he’s already teased a few details.
— Forbes (@Forbes)
Поп и ар енд би изпълнителят мъчно ще надскочи резултата на изненадата, която Риана сервира предходната година. Тогава на полувремето на " Супербоул " тя сподели и разкри пред света, че е бременна с второто си дете.

Ъшър беседва с публицисти не на обичайната конференция, а посредством изявление с Надешка Алексис от " Епъл мюзик " пред аудитория от кореспонденти, която бе стриймвана на платформата и в обществените мрежи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР