ЗА арестите на Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова. Ясно е

...
ЗА арестите на Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова. Ясно е
Коментари Харесай

Кочината е разклатена и пропукана! Видя се страхът в очите на Буда

ЗА арестите на Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова.

Ясно е към този момент, че тези арести са вследствие на сигнал на БОЕЦ. Включително и от документите на прокуратурата. Това е значимо. Не толкоз за БОЕЦ, ние не сме партия, нямаме потребност от гласове или реклама, имаме своята естрада и гласът ни се чува задоволително мощно. За жителите е значимо да го знаят. Да знаят, че Буда влезе в ареста след дейностите на гражданско придвижване, че това е резултат от гражданска интензивност. И да повярват в личните си сили. Ако го нямаше сигнала на БОЕЦ нищо нямаше да се случи. Но нас ни има, наглите не можаха да ни унищожат и смачкат и към този момент те са в арестите въпреки и за малко, а ние продължаваме борбите си.

Какво се случи?

Борисов, Горанов и Арнаудова влязоха в ареста! Само до преди месеци това бе немислимо. Има явен знак, че мутрите към този момент не са недосегаеми. Кочината е разтърсена и пропукана. Видя се, че и поддръжката за ГЕРБ е два вагона хора - депутати, фамилиите им и остатъчен слугинаж. Видя се и страхът в очите на Буда и останалите. Защото знаят какви закононарушения са направили. И ние знаем.

Дори и слепите прогледнаха, че Гешев би трябвало да бъде отхвърлен неотложно, в случай че желаеме действителни резултати в битката с мафията и корупцията.

Министерство на вътрешните работи направи това, което направи. Прокуратурата направи това, което направи. Кажете ми, по кое време през миналите години сме разчитали на прокуратурата, или на Министерство на вътрешните работи, или някоя друга институция да ни свърши работата? Никога! Това би трябвало да осъзнаем. Че жителите имаме отговорността и ние сме силата, която би трябвало да се пребори с мафията и превзетата страна. Ако някой политик, партия, или институция решат да оказват помощ, добре пристигнали на барикадата, само че наша е задачата.

Какво следва?

Следващият път ще са в ареста за 72 часа. А по идващият за доста дълго. А след тях и Пеевски, и Доган, и Цацаров и цялата незаконна тайфа до последния наглец.

Какво ще създадем?

Ще отстраним Гешев и ще отпушим правосъдната система, с цел да пристигна справедливостта.

В понеделник БОЕЦ ще огласим идната информация и сигнал за закононарушения осъществени от Гешев. Във вторник също. В сряда също. И в четвъртък в 9.30 ще бъдем пред Висш съдебен съвет, когато ще се гледа всъщност настояването за премахване на Гешев. И ще кажем още веднъж ГЕШЕВ ВЪН. И ще се преборим.

Призовавам всички жители и институции за интензивност. Подкрепете дейностите на БОЕЦ и дружно да спечелим тази най-важна сега борба. Можем и ще го създадем.

И един зов към Надежда Йорданова - приготви задоволително килии в пандизите и обезпечи задоволително надзиратели. Ще трябват.

Битката продължава!

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР