За апартаментгейт Александър Томов смята, че има пряка връзка между

...
За апартаментгейт Александър Томов смята, че има пряка връзка между
Коментари Харесай

Ал. Томов: Има връзка между ”апартаментгейт”, докладите на ЕК и us-доклада

За ”апартаментгейт ” Александър Томов счита, че има директна връзка сред Доклада на Европейска комисия, второ - Доклада на Държавния департамент, в който още веднъж се повториха неща, които знаем - за корупция по висшите етажи на властта и трето - появяването в ”Свободна Европа ” на материал, който е знак за огромна корупция.
В отчета на Европейска комисия се споделя, 2/3 от сигналите, които се получават, не се проверяват от българските служби. В Доклада на Държавния департамент се повториха неща, които знаем - за корупция по висшите етажи на властта.

Според Томов нашите сътрудници и съдружници слагат въпроса: или се отървете от корупцията или нямате късмет. И това, по думите му, значи, че би трябвало незабавно да се стартира битка с корупцията. На корупцията той отдава отхвърли да ни причислят към Шенген и да ни позволен в чакалнята за еврозоната.

" Всичко това значи едно: страната е ударена тежко и като морал, и като авторитет, и като вложения и по този начин не може да продължава. ", съобщи още той пред Българска национална телевизия.

От друга страна Томов обърна внимание върху обстоятелството, че корупция има освен в ГЕРБ.

" Има огромна корупция в Българска социалистическа партия, която те отхвърлят да разгласят, която също е известна и която се замазва... Има някакъв съюз да замажем това, което е реалност. А обществото не може да продължи по този начин... ", сподели Томов.

Томов даде примерни способи за битка с корупцията. Той изясни механизма на скандалната договорка с парцелите и ги я дефинира като противозаконна.

" Няма нищо мъчно. Просто би трябвало да има доста ясна бистрота на тези, които се занимават с политика и бъркат в държавната хазна. Това значи така наречен наличен приход по критериите на Национална агенция за приходите, който се следи непрестанно, се следи което е налично и се ревизира.... Господин Цветанов е спечелил от тази договорка най-малко 1/2 милион евро, простичко го е спечелил... "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР