За американската водеща Елън Дедженерис лятото беше особено горещо. Десетки

...
За американската водеща Елън Дедженерис лятото беше особено горещо. Десетки
Коментари Харесай

Това ли беше? Бивши служители на Елън Дедженерис - бесни, изкарала се жертва

За американската водеща Елън Дедженерис лятото беше изключително горещо. Десетки някогашни нейни чиновници се оплакаха от меко казано обидно отношение към тях, до момента в който са работили за шоуто ѝ. Нещо повече - към тях се причислиха и десетки световноизвестни звезди, които описаха своите ужасни мемоари с Елън. Именно по тази причина шоуто ѝ беше под въпрос за новия сезон.

Виж още: Раздадоха най-странните награди Еми в историята! Три пъти " ура " за огромния победител - Зендая!

Но новият сезон е реалност, както и следващия сезон на шоуто на Елън Дедженерис. В него тя стартира с опрощение към всички, които е наранила, обидила или засегнала. Но това надалеч не беше задоволително за обединети от нея. Настоящи и бивщи чиновници на шоуто настояват, че думите ѝ били прекомерно нищожни и всъщност надалеч от това, което е направила. 

Виж още: Осъдиха Бар Рафаели! Моделът и майка ѝ укривали съществени средства, присъдата е жестока

В думите на Елън не е имало нищо за расизма, половия тормоз, токсичното отношение, настояват поискали анонимност нейни някогашни и сегашни чиновници, представени от Mashable. " Не просто Елън трансформира нашата болежка в смешка, само че и по някакъв метод завъртя историята към себе си ", разяснява някогашен чиновник, който е уверен, че Елън е изкарала себе си жертвата. 

Виж още: Джей Ло е тъкмо като нас и се любува на последните слънчеви лъчи

Елън обаче приказва и за отговорността, която има. " Разбрах, че неща, случили се тук, не е трябвало в никакъв случай да се случват. Приемам нещата много съществено и желая да се извиня на хората, които са били наранени. Знам, че имам привилегии и мощ и съзнавам, че с това идват и отговорности. Поемам отговорността за това какво се случва в моето шоу ", съобщи тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР