За американката Дона Уърнър кралските тържества не са нещо ново

...
За американката Дона Уърнър кралските тържества не са нещо ново
Коментари Харесай

САЩ обичат крал Чарлз: Голям фен предприе пътуването на живота си за коронацията

За американката Дона Уърнър кралските тържества не са нещо ново - повече от три десетилетия тя пътува до Англия, с цел да участва на обществени тържества за сватби и юбилеи. Сега тя е във екстаз, че ще бъде в Лондон за първата в живота ѝ коронация.

" Тръгваме! Това е такова прекарване, което се случва един път в живота " , възкликва Уърнър, тръгвайки от хотела си към Бъкингамския замък, където възнамерява да си обезпечи място на първия ред, с цел да следи събитията към коронацията в събота на крал Чарлз Трети.

Драматичността на момента ще се ускори при връщането на краля и кралицата в двореца след церемонията по коронацията, с 260-годишна позлатена държавна колесница на церемониал с присъединяване на 5000 мъже и дами от въоръжените сили на Англия и страни от някогашната Британска общественост.

" Никой не го прави по този начин, както британците - с пищност и тържественост. Ние нямаме нищо сходно на това в Щатите ", споделя 71-годишната Уърнър, пристигнала от американския щат Кънектикът.

Придвижването ѝ до двореца почнало добре - първо строителен служащ общително пренесъл нейното съоръжение за къмпингуване, а по-късно тя най-ненадейно зърнала крал Чарлз, който минал около нея с колата си.

" Той ни махаше. Казах си: " О, боже мой, това сякаш в действителност се случва ", възкликва Уърнър, която възнамерявала да остане будна цяла нощ, с цел да може да надникне и на подготовката нощес.

Първото кралско събитие за Уърнър е сватбата на принц Андрю със Сара Фъргюсън през 1986 година и от този момент е пристрастена към такива събития.

" Просто съм щастлива, че съм тук и съм част от историята. Имам поради, че това не се е случвало от 70 години насам " , споделя тя.

До палатката си Уърнър е закачила американското знаме и афиш, на който написа: " Съединени американски щати обичат крал Чарлз " . Тя също по този начин усърдно си е направила шапка, покрита със флагове, фотоси и изрязани фигури на крал Чарлз .

" То хей там, а ние сме ето тук ", споделя Уърнър, размишлявайки за своята непосредственост до Уестминстърското абатство, където ще се състои коронацията. " От това те побиват тръпки. Това е в действителност по този начин, в действителност, в действителност по този начин ", добавя тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР