За акцията срещу кабелните оператори министърът каза, че се правят

...
За акцията срещу кабелните оператори министърът каза, че се правят
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Идеята не е с акцията срещу кабелните оператори да настройваме обществото срещу нас

 За акцията против кабелните оператори министърът сподели, че се вършат опити за конфигуриране на обществеността против полицията и прокуратурата. Той посочи, че дейностите на тези органи са ориентирани единствено против апаратурата и техниката, която разрешава лъчение на телевизионни стратегии. Доставката на интернет е решение на самите оператори и жителите, останали без такава услуга, да търсят отговорност от тях, сподели министърът. Той напомни, че по този случай се работи в партньорство с Европол. Министърът добави, че е наясно, че българите, когато употребяват услуги, нямат табиет да мислят дали не става дума за интелектуално пиратство. Несправянето с този тип престъпност обаче води до утежняване имиджа на страната, уточни Маринов.

10-ят юбилеен концерт " С любов за децата, в памет на бащите герои " бе проведен от Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи - Варна.

Инициативата е в поддръжка на децата и фамилиите на починали и потърпевши при осъществяване на служебния си дълг служители на реда и пожарникари. Освен да чуят разнообразни музикални осъществявания, феновете имат опция да видят демонстрации с полицейска, пожарна и военна техника и помощни средства.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР