За административно наказание глоба“ за 31-годишна жена, получавала нетрудови доходи

...
За административно наказание глоба“ за 31-годишна жена, получавала нетрудови доходи
Коментари Харесай

Наказаха жрица на любовта, продавала ласки край стария път Варна-Бургас

За административно наказване " санкция “ за 31-годишна жена, получавала нетрудови приходи посредством проституция, оповестиха от пресцентъра на Районен съд-Варна. 

Деянието, наказуемо по член 329, алинея 1 от Наказателен кодекс, е реализирано неведнъж за времето от 31 януари до 14 март тази година. През този интервал нееднократно подсъдимата е била засичана в следобедни часове да предлага полови услуги на клиенти в региона на остарелия път Варна - Бургас. От информации по делото се открива, че през това време за подсъдимата липсват данни за регистрации като безработна, по отношение на подписани трудови контракти, за внасяне на самоосигурителни или здравни осигуровки. Само през посочения интервал органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 4 предупредителни протокола да не прави сходна активност. Като пълнолетно работоспособно лице тя не се е занимавала с общественополезен труд, като в същото време посредством проституция си набавяла нетрудови приходи по аморален метод. При последния съответен случай от 14 март т. год., подсъдимата била хваната да предлага полова услуга на клиент в спрян автомобил по черен път в околност " Крушките “.

31-годишната жена е с чисто правосъдно минало. По импортирано от прокуратурата разпореждане и направено предложение тя да бъде освободена от наказателна отговорност с налагане на административно наказване, съдът й наложи санкция в размер на 1000 лв..  Решението на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР