За абсурден инцидент в центъра на пловдивското село Първенец разказа

...
За абсурден инцидент в центъра на пловдивското село Първенец разказа
Коментари Харесай

Прясно ремонтиран шадраван погълна цял пикап

За неуместен случай в центъра на пловдивското село Първенец описа тази заран Нова тв. Близо 3-тонен пикап, претрупан с машина за напръскване против комари, е пропадна на централния площад. Тежкият автомобил счупил новия фонтан и безусловно потопен в него, изкъртвайки плочките.

Площадът е бил открит на 1 юни след обновяването му с общински пари.

" Искам писмени пояснения от чиновници на кметството, които са позволили тази тежка машина да влезе тук, както и от самата компания. Шофьорът е направил голяма неточност ", декларира кметът на Община Родопи Павел Михайлов.

Той изясни, че чиновник на кметството е придружавал тежката машина, само че към момента не е ясно за какво е позволил пикапа да стигне до такава степен. Писмените пояснения би трябвало да бъдат дадени до петък. Фирмата пък ще би трябвало да поеме разноските по ремонта, изясни още кметът. Организирана е комисия, която да оцени вредите.

В крайнас метка пикапът е бил наред изтеглен с кран. Шофьорът обяснил, че не знаел, че има такова оборудване. Служителката на кметството е обяснила същото, добавя кметът, който пред медията определи това като „ безхаберие ”.

Михайлов изясни, че сега мястото е обезапосено, оборудванията изключени и има охрана. Кметът се надява до 1-2 седмици фонтанът да бъде възобновен.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР