За абсурд в градския транспорт на Пловдив сигнализираха наши зрители.

...
За абсурд в градския транспорт на Пловдив сигнализираха наши зрители.
Коментари Харесай

Претъпкани автобуси в Пловдив

За парадокс в градския превоз на Пловдив алармираха наши фенове. Според тях - всяка заран рейсовете по градските линии са препълнени и не се съблюдава никаква отдалеченост сред пасажерите.

Хората настояват, че са изложени на риск да се запазят един различен, тъй като в 20 локални рейсове на моменти има по 30-40 пасажери. Как наподобява обстановката тази заран?

„ Пътуването е ужасно. Всеки се пробва да се защищити от другите, само че няма къде и по какъв начин да го направи. Няма метод дистанцията да бъде спазена, тъй като хората са прекалено много. Пътниците ме държаха с цел да мога да направя фотографията, нямаше различен вид. Ситуацията следобяд е по-добра, тъй като няма такава тълпа “, споделя създателя на фотографията Христина Чавдакова.

Повече рейсове нямало, тъй като липсвали недоволства от пасажерите.

„ Отваря се единствено първата врата и всички пасажери минават през водача, а той няма даже ръкавици. Вчера пуснах сигнал до доста инстанции, само че отговор няма. Ситуацията е такава от началото на бедственото състояние. Маршрутките не работят и това остава единственият метод хората да стигнат до работа “, прибавя Христина.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР