За 8-ма поредна година в Пловдив бе раздадено отличието Най-добрия

...
За 8-ма поредна година в Пловдив бе раздадено отличието Най-добрия
Коментари Харесай

Пловдив избра най-добрия човек

За 8-ма поредна година в Пловдив бе раздадено оценката „ Най-добрия човек ". На публична гала в заседателната зала на Община Пловдив заместник-кметът Георги Титюков връчи грамоти на 6 персони от общо 120 номинирани.

Заради голямата си благотворителна активност и по тази причина, че е пособия на няколко фамилии, които са се намирали в затруднено финансово състояние, Елена Кристияно справедливо получи самопризнание за своята работа и благородното си сърце.



Родители на възпитаници от СУ „ Свети Константин Кирил Философ “ предлагат за над-добрия човек Тодор Дапев , президент на ВК „ Виктория волей “, поради обновяването на класна стая в дребен православен храм, както децата назовават кабинета, където учат в детайли православната вяра.

Анна Томбакопва - поради другите дела и дарения, в които се включва, трансформирайки своето занимание – изобразяване по стъкло и декупаж в щедрост, участвайки в разнообразни базари за набиране на средства.



Д-р Мария Печилкова получи оценката „ Най-добрия човек “ поради това, че към този момент 50 години работи като педиатър и оказва помощ на стотици деца от най-ранна възраст и на техните фамилии. По време на връчването на грамотите

Силвия Костадинова откровено се развълнува поради това, че нейните възпитаници от 2В клас на учебно заведение „ Душо Хаджидеков “ я предложиха за „ Най-добрия човек “. Те са създали това поради всеотдайността на своята учителка, поради това, че е съумяла да ги накара да заобичат книгите, по тази причина, че трансформира всеки един урок в скъп съвет и ги учи на почитание, родолюбие, състрадание и труд.



Заради своята поддръжка за домове за деца, лишени от родителска грижа и центровете от фамилен вид, Антоан Терзиев също беше отличен. Той е един от положителните образци във връзка с грижата за изоставените деца.

Организатори и на тазгодишното събитие са община Пловдив, Националния алианс на хора с редки заболявания, Асоциация " Наследствен ангиоедем ".

Специален принос имат учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, които събираха номинациите на жителите на спонтанен пункт против стълбите на „ Каменица “. Акцията мина под мотото „ Нека изведем добрината на ярко ”. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР