За 72 часа е задържан мъжът, предложил подкуп на полицията,

...
За 72 часа е задържан мъжът, предложил подкуп на полицията,
Коментари Харесай

След гонката в Карловско: Бащата на тийнейджъра шофьор с глоба, чичото може да лежи в затвора

За 72 часа е арестуван мъжът, предложил рушвет на полицията, откакто бе заловен в автомобил, каран от 15-годишен. Както TrafficNews.bg заяви, младежът се опита да избяга на полицията в Карловско, до момента в който е превозвал татко си, чичо си и братовчед си, които са били пияни.
Прочетете още
Около 1:30 часа през нощта в региона на село Анево полицейски патрул подал сигнал за прекъсване на лек автомобил. Вместо да извърши разпореждането, водачът опитал да избяга. 

„ Образувано е бързо произвеждане за даден рушвет на полицейски чиновници в размер на 50 лв. от пълнолетно лице, с цел да не сформират акт за административно нарушаване на един от пасажерите. На 14 декември полицейските чиновници от районно управление (на МВР) – Карлово са се пробвали да спрат автомобила. След къса гонка, навлизайки в град Сопот, водачът е хванат. При осъществената инспекция се открива, че лидерът е възпитаник в 9 клас. С него са били три пълнолетни лица, използвали алкохол ”, съобщи пред Нова телевизия окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева.

По думите ѝ автомобилът е благосъстоятелност на бащата на момчето. Чичото на младежа е предложил подкупа, с цел да не се сформира акт за административно нарушаване. Нарушителите са се прибирали от град Пирдоп.

Предложилият подкупа е арестуван за 72 часа и е с повдигнато обвиняване. Законът планува глоба отнемане от независимост до 10 години и санкция до 10 хиляди лв.. 

За бащата на детето, който е дал автомобила, по закон се планува да получи санкция от 100 до 300 лв.. Регистрацията на автомобила е прекъсната и му е взето свидетелството за правоуправление. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР