За 7-ма поредна година Майонеза „Краси” бе номинирана и премина

...
За 7-ма поредна година Майонеза „Краси” бе номинирана и премина
Коментари Харесай

За 7-ми път майонеза „Краси” е любима марка

За 7-ма поредна година Майонеза „ Краси” бе номинирана и мина през трите кръга на най-популярната потребителска ранглиста у нас като безапелационно завоюва вота в своята категория.

 От основаването на категорията, Майонеза „ Краси” държи водачеството през всички години до момента. Това означи и мениджърът на предприятието Даниела Авджиева, която благодари на потребителите за високата оценка и доверието! И уточни, че ежедневните напъните на целия екип са ориентирани към една полезност - Майонеза „ Краси” да остане артикул с непроменимо качество и усет!

В изключително оспорваната категория Любим шеф – Българска компания Фабрика за майонеза „ Краси “ се подреди в топ 3. Над 45 000 консуматори взеха присъединяване в 13-тото издание на класацията „ Любимите марки” . Те показаха марките, с които прочувствената им връзка е най-силна.За разлика от други ранглисти, „ Любимите марки” не разчита на жури при номинациите - те са свободни, учредени само на потребителските желания и показва не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Майонеза „ Краси” е водач на пазара на майонеза у нас към този момент над 25 години, притежател е на редица награди от влиятелни конгреси и записа името си в Книгата на Гинес, като стана първият артикул в историята на българската хранително-вкусова индустрия, притежател на Рекорда на Гинес за най-голяма кофичка с майонеза в света.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР