За 7-ма поредна година гражданите избират своя кмет на годината.

...
За 7-ма поредна година гражданите избират своя кмет на годината.
Коментари Харесай

За 7-ма поредна година гражданите избраха Кмет на годината

За 7-ма поредна година жителите избират своя кмет на годината. Тази година българите правят оценка работата на кметовете и екипите им в 9 категории, само че за целия мандат от 2015 година до момента. И тази година връчването на премиите е в НДК.

Призът се връчва в 9 категории, измежду които " Кмет на годината " и " Кмет на жителите ". Дават се награди и свързани със заслугите на кметовете за развиването на туризма, спорта или околната среда в своите общини.

Гласуването става онлайн на специфична платформа, основана за задачата. В тези 9 категории се избират по трима кметове във всяка, защото се гласоподава за дребна, междинна и огромна община.

" Кмет на жителите " за дребна община е кметицата на Ивайловград Диана Овчарова, за междинна община печели Троян и Донка Михайлова, а за огромна - кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Кмет на годината за дребна община печели Сливница за своя кмет Васил Стоилков, междинна община - победител е Добромир Добрев, кмет на Горна Оряховица, кметът на годината на огромна община е кметът на Монтана - Златко Живков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР