За 7-годишния Джейс от Шотландия да изпрати писмо до Рая,

...
За 7-годишния Джейс от Шотландия да изпрати писмо до Рая,
Коментари Харесай

Дете изпрати писмо до починалия си татко и получи отговор

За 7-годишния Джейс от Шотландия да изпрати писмо до Рая, не звучи невероятно, написа ОffNews. Затова детето изпратило картичка за рождения ден на умрелия си татко, адресирана „ До Рая “. На гърба й пишело: „ Г-н куриер, може ли да занесете това до Рая за рождения ден на баща? Благодаря! ”.

Ето какво се случва, когато пощальонът Шон Милиган видял картичката в пощенската кутия за събиране на писма. Невинната детска молба била предадена на управлението на Британските кралски пощи. Отговорът им, подписан от Шон и представен от Би Би Си, бил: „ Просто желаех да употребявам опцията да се свържа с теб, с цел да ти опиша по какъв начин успяхме да предадем писмото ти до твоя татко в Рая. Беше огромно предизвикателство да заобикаляме звездите и другите космически обекти по пътя към Рая ”. Писмото приключва с уверението, че пощенският чиновник ще продължи да прави всичко, което може, с цел да доставя несъмнено писмата до Небето.

За случая споделя майката на детето Тери Копланд, трогната от сина си и човечната постъпка на Британските кралски пощи, които дават отговор на дребния Джейс.

„ Преди няколко седмици седемгодишният ми наследник изпрати картичка на татко си до Рая, а през днешния ден получи отговор. Не мога да опиша какъв брой е благополучен, че татко му е получил своята картичка.

Пощальонът можеше просто да подмине това писмо и да не поставя старания да дава отговор на едно малко дете. Британските кралски пощи направиха голям жест и възвърнаха вярата ми в човечността. Не мога да опиша какъв брой признателна съм на целия екип на пощите “, написа майката във Facebook.

Публикацията на майката накара хиляди консуматори да я споделят и да повярват, че положителното съществува. А какво по-добро може да направи човек, от това да накара едно дете да се усмихне?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР