За 7 години партията загуби около 800 000 избиратели. Тези

...
За 7 години партията загуби около 800 000 избиратели. Тези
Коментари Харесай

Иван Таков, БСП: За 7 години партията загуби около 800 000 избиратели

За 7 години партията загуби към 800 000 гласоподаватели. Тези братоубийствени войни срутват доверието в Българска социалистическа партия. Срамно е да се признае, неверно е да се премълчи. Това съобщи по Българска национална телевизия Иван Таков, ръководител на столичните социалисти и общински консултант.
 
Таков сподели, че " Бузлуджанци " не е различен план в Българска социалистическа партия. Това изясни, че това е придвижване, основано от хора, които ги интересува партията, а не депутатските места. По думите му, това, което се случва в структурите, не дава оптимизъм за висок резултат за изборите.
 
" За 7 години партията загуби към 800 000 гласоподаватели. Лъч вяра беше София, само че с ясни леви хрумвания и послания. Видяхме, че тези послания имат чуваемост и тях желаеме да продължим ", обясни Таков. Таков отхвърля за сглобка в София сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ и ПП/ДБ. Тези избори ни бяха откраднати, имахме исторически късмет да променим София, счита той.
 
 Българска социалистическа партия Българска социалистическа партия Източник: Zonanews
Лидерът на столичните социалисти изрази терзание от това, че доста малко решения, които касаят националната политика и политиката на партията, се взимат от Националния съвет, както би трябвало да бъде. Той даде за образец решението от преди години Вежди Рашидов да бъде повдигнат за ръководител на Народното събрание, предлагането Асен Василев да е министър председател, както и отхвърли в този момент Българска социалистическа партия да се яви на консултациите при президента.
 
" През спасяването на Българска социалистическа партия, може да се избави страната. Българска социалистическа партия би трябвало да върви по пътя на обединяването и да бъдем опция на сглобката ", безапелационен е Таков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР