За 7-а поредна година Филип Морис Интернешънъл е отличена със

...
За 7-а поредна година Филип Морис Интернешънъл е отличена със
Коментари Харесай

За седма поредна година: Филип Морис България е топ работода...

За 7-а поредна година Филип Морис Интернешънъл е отличена със документ за топ шеф както в България, по този начин  и на европейско и световно равнище. 

У нас компанията е измежду 13-те  работодатели в страната, получили авторитетната премия за положителни практики в ръководството на човешките запаси. България е измежду 33-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава огромното самопризнание, след самостоятелната оценка на Top Employers Institute.

Сертификатът Top Employer за най-хубав шеф се връчва след осъществяване на строга оценка на база на практиките на фирмите в няколко области, в това число хонорари и придобивки на чиновниците, условия на труд, образования и кариерно развиване.

За да получи премията, Филип Морис България потвърждава пред самостоятелни инспектори в региона на човешките запаси отлични резултати в разнообразни посоки на човешкия капитал. Тор Еmрlоуеrs Іnѕtіtutе е оценил високо бизнес тактиката на компанията, нейната организация и промяна, привличането и приобщаването на гении, етиката и честността, устойчивостта, водачеството и още няколко основни фактора.

В България компанията има над 130 висококвалифицирани чиновници, които споделят полезностите и визията на организацията за създаване на бъдеще без пушек. В просвета на резистентност и приобщаване, на локално равнище 72% от управителните позиции се заемат от дами. Скоростта, с която се развива организацията е и скоростта, с която тя развива своя екип. Затова и Филип Морис България влага над 500 000 лв. и над 1 649 часа в образования на чиновниците си. С мисъл за сигурността и сигурността на чиновниците бе въведен и по този начин наречения „ интелигентен метод на работа ", който включва хибриден модел – опция работната седмица да бъде разграничена сред работа в уюта на домашната среда или работа в офиса.

“Горди сме, че получаваме документа за 7-а  поредна година, само че сме по-горди с това, че чиновниците ни правят оценка напъните ни като шеф да сътворяваме среда за развиване, за израстване в грижа за бизнеса и за чиновниците ни. Трите думи, които имаме вяра, че ще опишат нашата 2023 година ще бъдат приоритизация, еластичност и грижа “, показа Анна Габровска, управител „ Култура и човешки капитал “ във Филип Морис България. 

 „ Сертификатът Top Employer за нас отразява продължаващите старания на всички във Филип Морис Интернешънъл да основат работна среда, в която всеки чиновник се усеща скъп и подкрепян. Нашата визия да създадем бъдеще без тютюнев пушек може да бъде реализирана единствено с силата и пристрастеността на всички наши сътрудници по света, които работят дружно, с цел да обезпечат позитивна смяна за пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат “, споделя Чарлз Бендоти, старши вицепрезидент „ Култура и човешки капитал “ във Филип Морис Интернешънъл.

Филип Морис Интернешънъл е водач на трансформацията на тютюневата промишленост за създаване на бъдеще без пушек и подмяна на цигарите с бездимни други възможности в интерес на пълнолетните пушачи, които в противоположен случай биха траяли да пушат. 

Двигателят на историческата промяна на компанията, която прекатурва визиите за цяла една промишленост, са точно нейните чиновници. Чрез приобщаваща и многообразна работна среда – такава, в която всеки глас се чува и цени, всички в организацията споделят обща задача – създаване на бъдеще, в което цигареният пушек ще е единствено спомен.

Повече информация за премията можете да намерите на: Top Employers Institute - Certifying HR excellence (top-employers.com)

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР