За 45-те си години бившият "ангел" на Victoria’s secret Хайди

...
За 45-те си години бившият "ангел" на Victoria’s secret Хайди
Коментари Харесай

Хайди Клум възбуди мрежата с чисто гола СНИМКА на фона на залеза

За 45-те си години някогашният "ангел " на Victoria’s secret Хайди Клум към момента продължава да нахлува във фантазиите на мощния пол.

Наскоро известната немска манекенка снима еротична фотосесия, на която театралничи както майка я е родила.

По информация на западните медии, преди дни сексапилната хубавица е пристигнала в Атланта, където се е изявила като водеща на празненство в един от клубовете на плажа. А по-късно, в хотелската си стая, манекенката е решила да се снима на фона на залеза.

Чисто голата Хайди е застанала на перваза на панорамния прозорец и театралничи на фона на града и океана. От невзискателност тя кокетно прикрива гърдите си с ръце, показвайки стройни крайници и плътно дупе.

След раздялата със брачна половинка си, 45-годишната хубавица си хвана гадже, което е по-младо от нея с цели 16 години. Рождения си ден обаче посрещна в компанията на 28-годишния китарист на Tokio Hotel Том Каулиц. Дълго време двамата успяваха да не притеглят вниманието към себе си. И това въобще не е необичайно, тъй като сексапилната германка обича да сменя гаджетата си като носни кърпички.

С музиканта моделът стартира да се среща напролет на тази година, откакто разгласи, че се е разделила с 31-годишния арт дилър Вито Шнабел.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР