За 41-г. Юлиян Иванов, познат в града като Лиско, се

...
За 41-г. Юлиян Иванов, познат в града като Лиско, се
Коментари Харесай

Извънредно: Току-Що В Болницата Издъхна Скандален Българин! Скъса Усмирителния Колан, Нахвърли Се Известният

За 41-г. Юлиян Иванов, прочут в града като Лиско, се знае, че като се изключи че пласира, той почнал и да се дрогира. Родителите му след пенсионирането си отишли да живеят на село.

„ Още от дребен Юлиян беше доста избухлив. Не можа даже да приключи гимназията. Изключиха го, не знам да е работил някъде “, разясниха близки до фамилията. „ Не е изключено да си е докарал и някой белодробен оток. Увеличаването на налягането в кръвоносните съдове и нахлуването на течност в белия дроб води до понижаване на естествения поток на О2 през дробовете, което затруднява дишането. Това също може да докара до сърдечен удар или до бъбречна непълнота “, бяха догатките на познати на Юлиян, написа Струма.

Последно Юлиян попадна в полицейските сводки преди две години. Тогава при акцията си криминалистите го спипаха в ромския квартал „ Изток “. У него бяха открити 7 опаковки хероин. Общото тегло на наркотичното вещество бе 4.15 грама.

Според правосъдната информация Лиско е осъждан неведнъж за разпространяване на опиати.

Преди да издъхне в болничното заведение, мъжът е каран три пъти в незабавно приемно поделение, само че след това бягал от там. Коментарите в Кюстендил бяха, че даже съумял да скъса усмирителния колан и се нахвърлил върху една от сестрите, само че водачът съумял да го хване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР