За 4-та поредна година, слънчевата градина на Карин дом ще

...
За 4-та поредна година, слънчевата градина на Карин дом ще
Коментари Харесай

Карин дом набира участници и доброволци за семеен фестивал „Усмихни се“


За 4-та поредна година, слънчевата градина на Карин дом ще се трансформира в приказно място за занимания за цялото семейство. Причината е трансформиралият се в традиция фамилен фестивал „ Усмихни се “, който се организира благотворително в поддръжка активността на Карин дом и по-специално, тяхната група „ Усмивка “ за деца с сложни и интензивни потребности от поддръжка. Събитието още веднъж ще предложи пикник и барбекю зона, крафт бира, фермерски и занаятчийски пазар, работилнички за децата и открита сцена с музика онлайн.

Тази година датите са 15 и 16 септември, а желанието още веднъж е фестивалът да се трансформира в празник във връзка испращане на безгрижната почивка и посрещане на образователната година с усмивка. За да бъде идеята още веднъж сполучлива и да се съберат нужните средства за лечебните групи, от Карин дом набират сътрудници, участници и доброволци.



Фестивалът дава необятни благоприятни условия всеки варненец да помогне на идеята. Фирмите, които желаят да се включат могат да го създадат посредством създадените от екипа на Карин дом стратегии за филантропия и корпоративна обществена отговорност. Всеки с гений в ръкоделието и разнообразни занаяти може да кандидатства и да бъде утвърден за включване в благотворителния пазар. Доброволци от всевъзможни възрасти също за добре пристигнали да оказват помощ по време на фестивала. Карин дом е център за терапия на деца със специфични потребности, основан от видния посланик и човеколюбец Иван Станчов с задачата това да се трансформира в едно от най-съвременните места, където тези фамилии да получават съответна помощ и поддръжка. От тогава до през днешния ден, към този момент 22 години, Карин дом работи главно с гражданска и частна поддръжка, съществувайки с помощта на благодетели. Миналогодишното издание на „ Усмихни се “ съумя да събере събере 39 428 лева, генерирани от гости, участници и донори, които с помощта на своя дребен или по-голям принос спомогнаха запазването на група „ Усмивка “. Така това се првръща в едно от най-значимите благотвоителни събития в България, обединявайки варненци към идеята на Карин дом.



Ако и вие желаете да се наредите измежду героите на децата със специфични потребности, можете да получите информация по какъв начин да се включите на [email protected]или да посетите уеб страницата www.smile.karindom.org.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР