За 35 години България се превърна в най-бедната държава в

...
За 35 години България се превърна в най-бедната държава в
Коментари Харесай

Цончо Ганев от “Възраждане”: За 35 години бяха унищожени моралът и ценностите в българското общество

" За 35 години България се трансформира в най-бедната страна в Европейския съюз, мизерията трайно се настани в нашата страна и това е разследване на 35 години, пробутване на евроатлантически полезности ", съобщи зам.-председателят на политическата организация и зам.-председател на Народното събрание от " Възраждане " - Цончо Ганев от Парламентарната естрада.

Поводът за неговото изявление беше гласуването на оставката на досегашния Министър - ръководител и идната и възможна ротация, при която се чака, само едни корумпирани, аморални и неможещи предатели на националния интерес, да бъдат сменени с други такива. Ганев добави още, че преди евроатлантическите псевдо полезности да отровят българската общност, България е била галактическа мощ, имала е задокеански лов на риба, имала е хранителен суверенитет, а българската, земеделска продукция е била задоволителна, с цел да обезпечи питателните потребности на популацията.

" Какво се случи за 35 години? България имаше, какви ли не, срамни държавни управления, като днешното. Всички те управляваха, с явната или скрита поддръжка на Движение за права и свободи, в това число и сегашното държавно управление. За 35 години стана ясно, че България е разорена, унищожена, най-бедната страна, по публични данни. Но стопанската система може да се възвърне, в случай че има предпочитание и кураж. Лошото е, че за 35 години бяха унищожени моралът и полезностите в българското общество. Безверието стана факт, поради тези срамни обединения, които ръководят към днешна дата ", уточни още зам.-председателят на " Възраждане ", Цончо Ганев.

Той добави, че хората са спрели да имат вяра, тъй като са били, неведнъж лъгани от политически шарлатани, като ПП-ДБ и техните ментори и началници от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Всичко това довежда да съществени публични процеси и съзнателен отвод от практикуване на законното право на глас, при над 60% от жителите.

" Към сегашния миг имаме очевидна, неприкрита и будеща, даже, горделивост коалиция сред Движение за права и свободи, ПП-ДБ и ГЕРБ. Това са политически субекти, които се гордеят, че ръководят дружно. Нали, точно, от ПП-ДБ обещаваха, че ще разрушат пагубния, циничен модел на ГЕРБ - изтъкан на корупция, шуробаджанащина, незаконни кръгове от компании и в този момент, същият този корупционен модел се осъществя сполучливо, с помощта на ПП-ДБ. Това е тяхното морално разлагане, тъй като те до през вчерашния ден обясняваха, по какъв начин ще унищожат корупционния модел на ГЕРБ, а в този момент са част от него ", съобщи още Ганев.

Заместник-председателят на " Възраждане " изобличи и лицемерието на ГЕРБ, като уточни, че от две години, реториката на първата политическа мощ е обвързвана с тежката икономическа рецесия, породена от пагубното ръководство на ПП-ДБ. Той напомни и обстоятелствата, към ареста на водача на ГЕРБ, след който той обществено разгласи, че в никакъв случай няма да се коалира с Политическа партия и Демократична България. Ганев уточни и всички срамни моменти от порочното ръководство на незаконната сглобка - погазването на Конституцията и потъпкването на волята на над 604 000 българи, скандалните промени в Основния закон, които бяха остро подложени на критика от всички юридически кръгове, наложеното от Движение за права и свободи искане, лица с двойно поданство да имат правото да заемат управителни държавни длъжности, подаряването на двата ни атомни реактора на Украйна на смешна цена, за сметка на скъпите американски реактори, на стойност 35 млд. $, всеки.

" Тези дейности на незаконния кабинет, основават съществени терзания в жителите, тъй като един от нуклеарните реактори, към този момент работи с американско гориво, което не се изнася на никое място. България, с ускорени темпове върви по пътя да се трансформира в нуклеарно сметище. България изпразни своите хранилища за муниции, България подари военна техника на Украйна, България подари ракети, които обезпечаваха сигурността на нашата страна, а политическите убийства, откогато ръководят от незаконното болшинство, станаха всекидневие. Имаме всичко друго, само че не и морал в ръководството. Оставка, неможачи! ", съобщи още Цончо Ганев от Парламентарната естрада.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР