За 25-та поредна година Община Мездра и Център за подкрепа

...
За 25-та поредна година Община Мездра и Център за подкрепа
Коментари Харесай

За 25-та поредна година през лятната ваканция в Мездра ще се проведат плувни курсове за ученици

За 25-та поредна година Община Мездра и Център за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) провеждат през лятната почивка плувни курсове за възпитаници от I до VII клас. Обучението ще се организира в интервала 3 юли - 25 август 2023 година на басейна в Хотелски комплекс „ Долче Вита ”. Спортните занимания ще бъдат водени от квалифицирания инструктор Христо Иванов.
Плувните курсове ще протекат в четири смени, всяка с дълготрайност 10 дни. Първата и втората промяна, които са надлежно от 3 юли до 14 юли и от 17 юли до 28 юли, са с ръководители от ОУ " Христо Ботев " и от СУ " Иван Вазов ". Третата промяна е от 31 юли до 11 август с ръководители от ИОУ „ Св. св. Кирил и Методий “, а четвъртата - от 14 до 25 август с ръководители от ЦПЛР.
Обучението ще бъде всеки работен ден от 10:00 до 12:00 ч. Таксата за плувния курс е 60 лева, като Община Мездра обезпечава превоза, медицинския контрол и 50% от входната такса за прилагане на басейна.
Записването и заплащането на таксата за плувните курсове става всеки работен ден от 8:00 до 12:00 ч., както следва: за първата промяна - в ОУ " Христо Ботев ", за втората промяна - в СУ " Иван Вазов ", за третата промяна - в ИОУ „ Св. св. Кирил и Методий “, а за четвъртата промяна - в ЦПЛР.
В края на всяка промяна участниците в курса ще получат документ за сполучливо приключено образование, който удостоверява добитото от тях равнище на плувни умения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР