За 24 часа са установени общо 1330 нарушения при проверени 4788

...
За 24 часа са установени общо 1330 нарушения
при проверени 4788
Коментари Харесай

Приключи операцията за контрол над водачи, използвали места за спиране, предназначени за хора с трайни увреждания

За 24 часа са открити общо 1330 нарушения при тествани 4788 водачи

Приключи профилираната интервенция за контрол над водачи на моторни превозни средства, употребяващи места за прекъсване, предназначени за хора с трайни увреждания. Полицейските дейности са част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL и се проведоха в интервала от 6 часа на 3 декември до 6 часа на 4 декември на територията на всички държави-членки. В рамките на 24 часа беше осъществен засилен контрол над водачите на МПС, паркирали на места за прекъсване, избрани за хора с трайни увреждания.

По време на полицейската интервенция на територията на България са установени общо 1330 нарушавания при тествани 4788 водачи на МПС.

По време на интервенцията са установени редица други нарушавания. Констатирани са 36 случая на липса на задължителната застраховка „ Гражданска отговорност “, отнети са 60 свидетелства за управление на моторни транспортни средства на водачи за неплатени санкции, връчени са 575 електронни фиша на водачи за различни техни нарушавания, както и на 39 пасажери.

Най-много нарушавания са открити в ОДМВР Пазарджик – 193, ОДМВР Добрич – 192 и ОДМВР Бургас – 184.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР