За 22 години на сцената Емилия успя да претърпи истинска

...
За 22 години на сцената Емилия успя да претърпи истинска
Коментари Харесай

Емилия се тунингова цялата, радва Башур с нови силиконови бомби

За 22 години на сцената Емилия съумя да претърпи същинска трансформация. Блондинката последователно се трансформира в различен човек, с помощта на намесата на опитни пластични хирурзи. „ Веселото момиче на фолка “ към този момент може да се похвали с по-пищна силиконова пазва и скули, който са най-новата й облага.

Емилия не е от певиците, които всекидневно заливат мрежата със фотоси. Тя е много спестовна от към фрагменти, само че в клипа към последната й ария „ Deals ” (Сделки), където британският е като на Фики от парчето „ Издислав “, русокоската очевидно е с по-голям бюст. Преди няколко месеца фолк дивата е подменила силиконовите си импланти, издадоха източници на „ Уикенд “. Процедурата е платена от мъжа й Жорж Башур, който приветствал интервенцията и с удоволствие дал 10 000 лв. за нови цици на русокоската.

Певицата е претърпяла и други интервенции преди рождения си ден, който е при започване на март. Изпълнителката има нови скули, които си проличаха при последното й тв посещение. Пайнерката отсича, че никак не се тормози от годините си, които на 21 март ще са към този момент 39. И спокойствието си дължи точно на козметичните интервенции, които си ползва.

„ Напредването на възрастта не ме тормози до известна степен. Мисля, че новите 60 са старите 40. Или 40-те са новите 20. Ако се грижиш за себе си с подобаващите хора, подобаващата козметика ", съобщи Емилия, само че без да навлиза в детайлности.

Носът на някогашната половинка на Коко Динев е все по-изчезващ, а скулите й все по-изпъкнали. Много от почитателите на русокоската от Гълъбово не утвърдиха новата й визия, която отстрани е копие на Майкъл Джексън. „ Вече е мъчно да различиш коя е певицата пред теб . Всички са идентични, с куп корекции и като клонинги, чак плашат с приликата си “, разясняват почитатели на лекия род.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР