За 19-а поредна вечер в района между президентството и Министерския

...
За 19-а поредна вечер в района между президентството и Министерския
Коментари Харесай

Картичка за Шиши и Масово подаване на оставки на 19-я ден от протестите

За 19-а поредна вечер в региона сред президентството и Министерския съвет в столицата в последните часове се събират протестиращи с искане за оставката на държавното управление и на основния прокурор.

Основното искане продължава да бъде оставка на държавното управление и на основния прокурор. Протестиращите не са задоволени нито от оставките на четирима министри предходната седмица, нито от препоръчаните в понеделник нови социално-икономически ограничения за битка с коронакризата на стойност 1.16 милиарда лева

За понеделник са планувани две паралелни демонстрации.

Едната ще се организира пред Българската национална банка и е проведена от младежите на партия " Да, България ". Надсловът е " Картичка за Шиши ", като от участниците се чака да напишат свои пожелания за навършващия 40 години народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Масово подаване на оставки " провежда сдружението " БОЕЦ " пред централата на ГЕРБ. Там присъстващите са призовани да напишат подготвени за автограф оставки на разнообразни фрагменти на ръководещата партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР