За 17-и път фенклубът на Локомотив (Пловдив) ще организира специално

...
За 17-и път фенклубът на Локомотив (Пловдив) ще организира специално
Коментари Харесай

Феновете на Локо Пловдив подготвят черно-бяла Коледа

За 17-и път фенклубът на Локомотив (Пловдив) ще провежда особено събитие за последователите на " смърфовете ", наречено " черно-бяла " Коледа. То ще се организира на 4 декември в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив.

" След две следващи години на осъществяване по различни способи, " черно-бялата " Коледа още веднъж се завръща на сцената в обичайния си формат. Най-значимото културно събитие от декемврийския календар на Пловдив тази година ще се организира в Дом на културата " Борис Христов " - зала, която към този момент е била хазаин на предишни издания на събитието.

Ще се съберем още веднъж, с цел да създадем ретроспекция на миналата година, ще отдадем респект на наши последователи, които си отидоха от този свят, ще отгърнем още една страница от богатата история на Пловдивския любим, ще разкажем за нашите начинания през годината, ще загреем с песни, ще наградим най-заслужилите, ще бъдем дружно.

" Първият съдийски сигнал " на събитието е в 10:00 часа - ще стартираме с детската " черно-бяла " Коледа. В 11:30 часа стартира и същинската част. А коя е черешката на тортата? Ще разберете на 4 декември 2022 година в Пловдив - нашия град ", написаха от fенклуба на Локомотив (Пловдив).

На събитието ще бъде награден и спечелилият в анкетата на последователите на " черно-белите " за най-хубав футболист на " смърфовете " за 2022 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР