За 15-та поредна година дирекция Превенции“ към ОбщинаВарна организира АНТИСПИН

...
За 15-та поредна година дирекция Превенции“ към ОбщинаВарна организира АНТИСПИН
Коментари Харесай

Община Варна организира АНТИСПИН кампания „Пазя себе си, пазя и теб“

За 15-та поредна година дирекция „ Превенции “ към ОбщинаВарна провежда АНТИСПИН акция „ Пазя себе си, вардя и теб “. Инициативата е по повод  Световния ден за битка със СПИН – 1 декември.

В рамките на акцията ще се проведат дискусионни срещи, образования на експерти по здравни грижи и студенти по медицина. Предвидени са иинформационни акции в 11 учебни заведения и 2 университета. Общо 80 участници ще се включат в другите начинания. Сред тях са студенти, възпитаници от превантивните клубове, медицински експерти и сътрудници от цивилен организации.

Тази вечер от 18,30 часа в Медицинския университет „ Проф.д-р Параскев Стоянов “ ще се състои среща на тематика „ ХИВ инфекцията – предварителна защита измежду разнообразни целеви групи. Изследване. Професионален риск “.

На 1 декември от 11 часа до 14 часа, още веднъж в Медицински университет– Варна ще се организира акция за гратис и анонимно консултиране и проучване за ХИВ.

На 7 и 8 декември в Младежкия дом ще бъдат проведени образования за експерти по тематики за предварителната защита на ХИВ и СПИН.

Инициативи ще бъдат отразявани онлайн посредством профилите на дирекция „ Превенции “ в  и .

В  канала p2prevention могат да се видят особено готови обучителни видеа от доброволците на Градски предпазен клуб. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР