За 15-а поредна година EVN България търси студенти за стажантската

...
За 15-а поредна година EVN България търси студенти за стажантската
Коментари Харесай

Стажантска програма „Младежи с бъдеще“ набира желаещи студенти 

За 15-а поредна година EVN България търси студенти за стажантската си стратегия „ Младежи с бъдеще “ . Програмата дава опция на надарени младежи да добият действителен на практика опит в компанията, както аплайват по избрани позиции в сходство с ползите и желанията си. 
Студенти от механически и стопански специалности от разнообразни висши образователни заведения имат опция да работят в EVN България през летните месеци , което им дава опция да придобият опит за бъдеща професионална реализация. В рамките на три месеца - юли, август и септември 2020 година, младежите могат да стажуват в централни отдели и потребителски центрове на компанията според от оповестените позиции. местата на осъществяване на стажовете включват централни отдели и потребителски центрове на компанията.
Желаещите претенденти могат да подадат документи за стаж до 26 април 2020 година на електронен адрес: [email protected]. Информация за съответните стажантски позиции е оповестена на интернет страницата на ЕVN България тук. И през 2020-а стажантите ще могат да работят по действителни и значими планове с поддръжката на опитни и квалифицирани експерти. 
„ Младежи с бъдеще “ започва през 2006 година За позитивните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея, а над 500 студенти са взели участие в нея от началото й до 2019 г. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР