За 14-ти февруари - Денят на влюбените, Карим Бензема е

...
За 14-ти февруари - Денят на влюбените, Карим Бензема е
Коментари Харесай

Тарикат: Бензема прати цветя на три различни жени за Свети Валентин!

За 14-ти февруари - Денят на влюбените, Карим Бензема е изпратил идентични букети на сегашната си другарка, на майката на детето си, и на някогашната си жена. Това се споделя благородник. Джордан Озуна е актуалната му партньорка, Кора Готие - някогашната му жена и майка на сина му, както и Хлое Лауни - първата му брачна половинка и майка на щерка му.

Нападателят на Реал Мадрид и сегашен притежател на " Златната топка " - Карим Бензема, означи необикновен хеттрик с действието.

Грандиозният жест на френския национал провокира смесени реакции, като някои хора приветстваха сантименталната му природа, до момента в който други го подлагаха на критика, че жонглира с голям брой връзки.

Връзката на Карим Бензема с Джордан Озуна от известно време е в центъра на публичното внимание, като двойката не се пробва да крие обичта си един към различен. Въпреки първичните старания да останат настрана от публичното внимание, в този момент двойката показва любовта си на всички места, като след церемонията по връчването на " Златната топка " даже носеше идентични гривни Tiffany на стойност 40 000 $.



Ето за какво не е изненадващо, че Бензема изпрати на Озуна букет цветя в Деня на влюбените, защото продължава да показва обществено любовта си към нея.

Получателката на втория букет цветя от Карим Бензема беше първата му брачна половинка Хлое Лауни. Въпреки раздялата им, е явно, че Бензема към момента пази особено място за нея в сърцето си. Двойката има общо дете - Мелия, и нападателят евентуално е изпратил цветята в символ на благодарност за взаимното им минало.

Кора Готие - някогашната другарка на Бензема и майка на сина му Ибрахим, получи третия букет цветя. Връзката на Бензема с Готие беше защитавана в загадка, като имаше доста малко информация за връзките им. Въпреки това е ясно, че нападателят на Реал Мадрид е в положителни връзки с нея и детето им, за което свидетелстват взаимните им тренировки.

Риана, за която преди няколко години се говореше, че се среща с Бензема, за изненада и за благополучие беше оставена отвън тази гала по поднасянето на цветя. Мегазвездата, която дирижираше шоуто на полувремето на Супербоул, е бременна с второто си дете от ASAP Rocky и евентуално нямаше да се получи добре, в случай че Бензема беше забелязан да изпраща цветя и на тази своя изгубена обич.

Някои подлагаха на критика дейностите му като неетични, други настояват, че обществената персона на Бензема и статутът му на богат футболист, му разрешават лукса да има голям брой връзки. А някои просто го възхваляват като крал за това, че е направил този необикновен героизъм.

Така или другояче, всички ще се съгласят, че това празнуване е доста по-предпочитано от обстановката, в която се намира сътрудника му от Барселона Жерар Пике. За разлика от феерията на Карим Бензема по случай Свети Валентин, празникът се оказа трагичен за Шакира и Пике.

Колумбийската попзвезда и някогашният състезател на Барселона, които в миналото бяха една от най-популярните звездни двойки в света, потвърдиха раздялата си през юни предходната година. Оттогава двамата са въвлечени в спор за настойничество, а Шакира насочи редица закани към някогашния си сътрудник, за който се твърди, че ѝ е изневерил. В Деня на влюбените Шакира насочи следващата си задявка към Пике, като разгласява видео, в което синхронизира с устни хитовото парче на SZA Kill Bill, в което споделя " Може би ще убия някогашния си ".

Докато Бензема имаше цялостни ръце с изпращането на букети с цветя на три разнообразни дами, Пике спеше с едно отворено око, с цел да е сигурен, че Шакира няма да го убие в съня му. Този ден на влюбените беше цялостен с изненади за футболния свят, а Бензема беше на върха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР