За 115-и пореден ден в събота вечерта в София се

...
За 115-и пореден ден в събота вечерта в София се
Коментари Харесай

Ден 115: Протест с тикви и призиви Да сготвим Бойко

За 115-и следващ ден в събота вечерта в София се организира митинг с искане за оставката на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев.

Малко преди 19 часа на нормалното си място протестиращите стовариха камион с тикви в така наречен " триъгълника на властта " пред Министерски съвет и някогашния Партиен дом и оповестиха " Да сготвим Бойко ".

Пред огромна купчина с тикви е сложена най-голямата и зряла тиква с набучени пера на нея, символизирайки индиански водач. На мястото има и дръвници, на които се режат други тикви.

Идеята на " Отровното трио " в днешната вечер на митинга беше да дадат опция на всички недоволни от ръководещите и в духа на празника Хелоуин да проявят творчество. Те могат да издълбаят обръщение върху жълтите плодове или пък да изваят скулптора от тях.

На някои от тиквите протестиращи залепиха лика на премиера Бойко Борисов, а на други сложиха бележки с имената на кмета на София Йорданка Фандъкова, ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, на министрите Теменужка Петкова, Мариана Николова, Кирил Ананиев, Деница Сачева и други представители на кабинета.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР