За 11-та година Георги Симеонов от Горна Оряховица влиза в

...
За 11-та година Георги Симеонов от Горна Оряховица влиза в
Коментари Харесай

Дядо Коледа от Горна Оряховица събра пари за болно детенце

За 11-та година Георги Симеонов от Горна Оряховица влиза в ролята на Дядо Коледа и раздава дарове на малчуганите от града и района, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района. Всяка година коледните му обиколки по адреси са благотворителни. Тази година събраните средства ще подари за лекуването на 4-годишната Ани от село Правда, която страда от Детска церебрална парализа и епилепсия. Всички събрани средства от посетените адреси ще бъдат дарени за рехабилитация на Ани, която сега е със фамилията си в Турция, където е оперирана. Нужната сума е към 30 хиляди лв.. В Детска градина „ Щастливо детство " в Горна Оряховица подкрепят идеите на Георги Симеонов за трета поредна година. В детското заведение са изключително съпричастни в този момент, защото познават фамилията, а братчето и сестричето на Ани са техни ученици.


" Децата в действителност са доста послушни, заслужават си подаръците, заслужават си визитата на Дядо Коледа...Ние се включваме трета поредна година в неговите акции и в действителност се надяваме да помогнем за лекуването на дребната Ани. Приемаме драговолно тази идея, тъй като и бритчето, и сестричето й бяха в нашата детска градина, фамилията е прелестно. Наистина имат потребност от нашата поддръжка! ", споделя директорката Марияна Кушева.


" Подкрепихме я с огромно наслаждение и с вяра, че нещо може да се усъвършенства към по-добро! Чудесна е идеята за Ани, братчето и сестричето бяха при нас, ние се познаваме персонално с тях, другари сме с майката и бащата, тъй че – наслаждение е за нас да помогнем! ", добавя я Емилия Хаджигеоргиева, която е възпитател там.


Георги Симеонов е уверен, че всеки, който се превъплъщава в Дядо Коледа у нас, е хубаво да подарява за щедрост своите възнаграждения./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР