За 10-годишен юбилей се подготвя ФК Сините камъни, но целта

...
За 10-годишен юбилей се подготвя ФК Сините камъни, но целта
Коментари Харесай

ФК „Сините камъни” все още няма собствена база за подготовка

За 10-годишен празник се приготвя ФК „ Сините камъни ”, само че задачата школата да има лична база за подготовка, не е осъществена. Това заяви притежателят на клуба Пламен Крумов.

Според упованията, Военният стадион в града е трябвало да бъде възложен на клуба още при започване на пролетта, само че към този момент решение по проблема няма.

Школата е измежду най-големите частни школи в страната. Във ФК „ Сините камъни “ упражняват над 200 деца в разнообразни възрастови групи. Десет са треньорите..

През актуалната година клубът ще празнува 10 години от основаването си, само че до момента не е имал своя база за подготовка на дребните футболисти. През годините другите възрастови групи са намирали „ заслон ” по изкуствени стадиони в края на града и на стадиона в кв. ”Речица ”.

Преди година, Общинската администрация в Сливен предложи Военният стадион да се раздели на три обособени обекта, които да се употребяват за спортни цели.Стадионът и постройката към него да се обособяват като обособен обект.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР