Ювентус удари с 1:0 Лацио и класира на полуфиналите от

...
Ювентус удари с 1:0 Лацио и класира на полуфиналите от
Коментари Харесай

Ювентус излъга Лацио и е на полуфинал за Купата на Италия

Ювентус удари с 1:0 Лацио и класира на полуфиналите от мач от шампионата за Купата на Италия. Там " бианконерите " ще срещнат Интер в повтаряне на миналогодишния пряк конфликт за трофея.

Победата за Юве идва в отблъскващ за клуба миг. Освен игровата рецесия, на тимът му бяха отнети 15 точки, а се заприказва, че ще бъде глобен с още 20, което автоматизирано ще изпрати " бианконерите " на дъното в класирането.

Решителният миг в дуела пристигна в 44-ата минута, когато централният защитник Бремер се разписа с глава за 1:0. В обстановката той бе улеснен и от неразчетено излезлия пазач на гостите Луис Максимилиано, който остави вратата си празна и за бразилския бранител не бе проблем да прати топката в мрежата.

Иначе двата отбора си размениха по едно полувреме.

Докато Ювентус бе по-добрият отбор на терена през първата част, то Лацио натисна и потърси равнене през втората, само че по този начин и не стигна до чиста обстановка, посредством която да означи.

И по този начин до момента в който в единият полуфинал ще спорят Интер и Ювентус, то в другият мач за място на финала един против различен се изправят изненадите в шампионата Фиорентина и Кремонезе./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР