Ювентус търси пазар на плеймейкъра си Артур Мело, след като

...
Ювентус търси пазар на плеймейкъра си Артур Мело, след като
Коментари Харесай

Ювентус постави неизпълнимо условие пред Арсенал за привличането на Артур Мело

Ювентус търси пазар на плеймейкъра си Артур Мело, откакто бразилецът не съумява да се приспособява към италианския футбол от сензационната рокада с Миралем Пянич в посока Барселона насам. Английският Арсенал прояви неприкрит интерес към халфа през миналите дни, само че управлението на „ бианконерите “ е сложило неизпълнимо изискване пред това на „ артилеристите “, научихме от Sky Italia.

Смята се, че Артур може да премине при „ топчиите “ чартърен до края на сезона, единствено в случай че в другата посока дойде негов заместител. Масимилиано Алегри даже е декларирал, че първо желае човек на неговия пост преди да го пусне да си върви. Италианското издание твърди, че въпросният мечтан заместител е Томас Партей.

Ганаецът може и сега да е с националния си тим за Купата на африканските народи, само че все пак съумя да се трансформира в неразделна част от полузащитата на Микел Артета. Той имаше потребност от много време за акомодация, само че плодовете на неговия труд занапред стартират да се берат.

Испанският управител на Арсенал надали ще се съгласи на сходна замяна, пък била тя и краткотрайно. Той е безапелационен, че има потребност от разиграващ халф, като вариантите на пазара сега включват още Денис Закария от Борусия Мюнхенгладбах, Юри Тилеманс от Лестър Сити и Джорджиньо Вайналдум от ПСЖ, съгласно другите издания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР