Ювентус ще глоби Душан Влахович със 70 000 евро за

...
Ювентус ще глоби Душан Влахович със 70 000 евро за
Коментари Харесай

Ювентус глобява солено Влахович заради червения му картон

Ювентус ще санкции Душан Влахович със 70 000 евро за аления картон, който получи против Дженоа (0:0) в неделя, оповестява Gazzetta dello Sport. Нападателят получи два жълти картона за противоречие със съдийските решения и по тази причина беше изпъден в последния мач на „ биаконерите “ от Серия А.

Треньорът Масимилиано Алегри сподели след мача, че Влахович ще бъде санкциониран, а съгласно Gazzetta сръбският национал ще заплати 70 000 евро, което е 5% от месечната му брутна заплата. Влахович получи наказване от един мач, тъй че ще пропусне идния мач против Лацио на Игор Тудор на „ Стадио Олимпико “ в Рим след паузата за национални тимове.

Бившият нападател на Фиорентина остана в Торино, тъй че няма да играе за националния тим на Сърбия през мартенската пауза поради болки в гърба.

Влахович се причисли към Ювентус за сумата от 80 милиона евро от Фиорентина през януари 2022-а година. Той е водещият голмайстор на „ бианконерите “ този сезон с 15 гола в 27 мача във всички шампионати. Договорът му на „ Алианц Стейдиъм “ изтича през юни 2026-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР