Ювентус ще бъде изхвърлен от Серия А, ако не се

...
Ювентус ще бъде изхвърлен от Серия А, ако не се
Коментари Харесай

Вадят Ювентус от Серия А, ако тимът остане в Суперлигата

Ювентус ще бъде изхвърлен от Серия А, в случай че не се отдръпна от плана за европейската Суперлига, заплаши президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина. Другите два италиански тима - Интер и Милан, които също бяха декларирали присъединяване в Суперлигата, към този момент се отхвърлиха, до момента в който „ бианконерите “ не престават да бъдат част от плана.

„ Ако Ювентус не се отдръпна от Суперлигата, тимът ще бъде изхвърлен от Серия А. Другите девет отбора се отдръпнаха от плана, само че има още три, които се съпротивляват, а както знаете Ювентус е един то тях “, разяснява Гравина.

Гравина изясни, че „ има доста ясно написани правила в устава на федерацията “. Ако Ювентус не се съобрази с тях, ще бъде изхвърлен от Серия А. Гравина съобщи, че се надява всичко скоро да завърши и Ювентус да се отдръпна от Суперлигата, макар че последното изказване на Реал Мадрид, Барселона и „ бианконерите “ беше доста ясно по въпроса. Трите клуба съгласно позицията им ще продължат с плана Суперлига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР