Ювентус разгроми с 6:2 Удинезе като гост в предпоследния мач

...
Ювентус разгроми с 6:2 Удинезе като гост в предпоследния мач
Коментари Харесай

С човек по-малко "Ювентус" сгази "Удинезе"

" Ювентус " разгроми с 6:2 " Удинезе " като посетител в предпоследния мач от 9-ия кръг на Серия " А ". Домакините стигнаха рано до гол още в 8-та минута посредством Перица, който приключи контраатката по най-хубавия метод. Гостите обаче реагираха незабавно и натиснаха противника. Това даде резултата и в 14-та минута Самир си означи автогол. Шест минути по-късно " Юве " към този момент водеше, откакто Кедира приключи съвършена офанзива, минала през Дибала и Куадрадо. Веднага по-късно Игуаин удари и греда, само че преди този момент имаше фаул за жълт картон на Куадрадо, който беше подминат от гладвния арбитър Даниеле Довери. За жал реферът надалеч не се оказа на равнището на тимовете и направи куп неверни отсъждания. В 26-та минута Манджукич опита да засече центриране по земя в наказатленото поле, само че беше препънат от Аднан, който потегли да се кара с него. Реферът обаче не видя нарушаването и реши да даде жълт картон на двамата без значение, че хърватинът не отвърна на провокацията. Това го изнерви и сподели нещо по адрес на съдията, който мигновено му сподели втори жълт картон и го изгони. С човек повече домакините натиснаха съществено, само че пропуски преди почивката направиха Янкто на два пъти и Лопес.

" Удинезе " стартира по желан метод втората част с гол в 47-та минута на капитана Данило. Радостта на домакините обаче търпя едвам 5 минути, тъй като Ругани още веднъж даде преднина на " Юве ". Само 7 минути по-късно Сами Кедира тотално прекърши " фриуланите " с втория си гол в мача. Играчите на " Удинезе " по-късно по този начин и не намираха правилния път към вратата на Буфон. За разлика от гостите. В 87-та минута Кедира оформи своя хеттрик, а за крайното 2:6 осъществя Миралем Пянич.

Така " Ювентус " се възползва от равния сред " Наполи " и " Интер " и редуцира разликата на точка от " нерадзурите " и три от " адзурите ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР