Ювентус продължава безгрешния си ход към нова шампионска титла! Бианконерите

...
Ювентус продължава безгрешния си ход към нова шампионска титла! Бианконерите
Коментари Харесай

"Юве" пак бие, Роналдо пак не вкара

" Ювентус " продължава безгрешния си ход към нова шампионска купа! " Бианконерите " победиха " Парма " с 2:1 в среща от третия кръг на италианското състезание. Феновете обаче към момента тръпнат в очакване на първия гол на новата звезда на отбора - Кристиано Роналдо.

Мачът не бе от лесните за Старата госпожа, а завърналият се в елита отбор на " Парма " сподели зъбите си и поизпоти много първенците.

Първият гол въпреки всичко бе на сметката на " Юве ". Още във втората минута Марио Манджукич бе прецизен след центриране на Хуан Куадрадо.

В " Парма " не се тормозиха от този процес и осъществиха няколко положителни офанзиви. Шулац даже нацели напречната греда над Шчесни.

Роналдо упорито търсеше своето първо попадение с черно-бялата фланелка, само че то по този начин и не падна. При една от проведените от него офанзиви, той се сблъска с неприятелски футболист и получи аркада над лявото око.

Снимка: Reuters

В последна сметка " Парма " не се съобщи и изравни преди края на първото полувреме. В 33-ата минута Жервиньо се оказа най-съобразителен след неточност на защитата на " Юве ".

Второто полувреме обаче се игра единствено пред вратата на " дуковете ". В последна сметка Старата госпожа стигна до трите точки с попадение на Блез Матюиди в 58-ата минута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР