Ювентус постигна много важен успех в борбата си за участие

...
Ювентус постигна много важен успех в борбата си за участие
Коментари Харесай

Роналдо съхрани надеждите на Юве за ШЛ и работата на отчаяния Пирло

Ювентус реализира доста значим триумф в битката си за присъединяване в Шампионската лига следващата година. " Старата госпожа " завоюва визитата си на Удинезе с 2:1. " Бианконерите " имаха изключителни компликации на " Дачия Арена ", защото губеха с 0:1 до 82-ата минута. Последната дума обаче имаше Кристиано Роналдо, който с две попадения докара до възторг даже невъзмутима натура като наставника на към този момент някогашните първенци.

Към днешна дата Юве е на трета позиция с 69 точки, като толкоз имат Аталанта и Милан, петият Наполи пък е с два пункта по-малко.
 Валентин Антов изгледа от пейката тъждество на Болоня
Валентин Антов изгледа от пейката тъждество на Болоня

Тимът му направи 3:3 с Фиорентина

Резултатът беше открит в 10-ата минута, когато домакините се възползваха от детинска неточност в защитата на Юве. Селекцията на Пирло проспа бързо изпълнен фаул, като топката стигна до Нахуел Молина, оказал се безмилостен с мощния си шут диагонално.

В 28-ата " Старата госпожа " можеше да възвърне паритета, само че изстрелът му мина на сантиметри от лявата греда.
 Интер е първенец на Италия след неверна стъпка на Аталанта!
Интер е първенец на Италия след неверна стъпка на Аталанта!

" Нерадзурите " водят с 13 точки

След почивката Толгай Арслан не можеше да повярва, че към този момент не е удвоил преднината за " фриуланите ". В 52-ата той се оказа най-съобразителен при едно меле, само че не откри очертанията на вратата, защитавана от Войчех Шчесни.

Осем минути преди последния съдийски сигнал, звездата на Удинезе - Родриго Де Пол игра с ръка в личното си наказателно поле и това докара до дузпа за Ювентус, тъкмо осъществена от Кристиано Роналдо.
 Наполи и Каляри приключиха 1:1 в Серия
Гол в 94-ата минута може и да спре Наполи за Шампионската лига

Каляри измъкна трагично тъждество на " Диего Марадона "

И когато Юве към този момент усещаше, че зона " Шампионска лига " лекичко се изплъзва, торинци сътвориха така значимия за тях цялостен поврат в 90-ата минута. И кой различен, в случай че не Кристино Роналдо. Адриен Рабио центрира от фланга, а дългото подаване беше употребявано от португалеца, с цел да разпише с глава.

Попадението отприщи бурни страсти даже в невъзмутима натура като Андреа Пирло, който ликуваше дружно с всички свои футболисти.
 Лацио победи Дженоа с 4:3
Лацио остава в битката за Шампионска лига след драма на " Олимпико "

" Орлите " са шести

УДИНЕЗЕ - ЮВЕНТУС 1:2

1:0 Молина (10 " ), 1:1 Роналдо-дузпа (82 " ), 1:2 Роналдо (90 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР