Ювентус постигна изключително важна победа с 2:1 като гост на

...
Ювентус постигна изключително важна победа с 2:1 като гост на
Коментари Харесай

Юве се измъчи срещу 10 от Салернитана, но успя

Ювентус реализира извънредно значима победа с 2:1 като посетител на Салернитана в мач от 19-ия кръг на Серия А и по този метод не разреши на Интер да се измъкне доста напред на върха във краткотрайното класиране, където „ нерадзурите “ са първи с 48 точки, а „ бианконерите “ към този момент имат 46.

Салернитана пък остава на последно място с 12 точки в актива си. Самюел Илинг и Душан Влахович вкараха за Юве, а прецизен за Салернитана бе Джулио Маджое, който по-късно в мача бе изпъден.

Мачът в Салерно стартира с замяна на обстановки, като Жуниор Самбия видя по какъв начин Войчех Шчесни избавя удара му в 4-ата минута, а 5 минути по-късно стражът на домакините избави шут на Уестън Маккени.

Шест минути преди края на постоянното време на първата част домакините ликуваха, откакто Лум Чауна откри Джулио Маджоре, който овладя добре топката с едно допиране и с второто я прати неспасяемо в левия ъгъл н вратата на Юве.

Юве потегли в офанзива след почивката, като в 49-ата минута Адриен Рабио откри Маккени с прехвърлящ пас, само че американецът не съумя с глава да насочи тъкмо топката.

В 53-ата минута Салернитана остана с човек по-малко на терена, откакто Джулио Маджоре получи втори жълт картон.

След час игра топката стигна до Душан Влахович, който стреля от границата на наказателното поле, само че топката прелетя около левия непряк дирек на вратата, защитавана от Беноа Костил.

Все отново, в 65-ата минута Самюел Илинг бе на точното място в точното време и стигна до една отскочила топка и я вкара в мрежата – 1:1.

Две минути по-късно Шчесни направи положително избавяне при удар от отдалеченост на Домагой Брадарич.

Салернитана имаше нов късмет в 70-ата минута, само че удар на Сими Нванкво мина около вратата.

Юве дочака своя миг и в първата минута на добавеното време Данило се пребори за една топка на дясното крило. Последва центриране в наказателното поле, където Душан Влахович се извиси над защитата на отбора от Салерно и с глава прати топката в мрежата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР