Ювентус посреща Лече в мач от междинния 33-ти кръг на

...
Ювентус посреща Лече в мач от междинния 33-ти кръг на
Коментари Харесай

Съставите на Ювентус и Лече, много промени при бианконерите

Ювентус посреща Лече в мач от междинния 33-ти кръг на Серия " А ". Мачът е значим и за двата отбора, като " бианконерите " се борят за мястото си в Топ 4, до момента в който гостите са единствено на 4 точки от рисковата зона и мястото им в елита надалеч не е несъмнено.

Тимът на Масимилиано Алегри се намира в доста неприятна форма, като няма победа в шампионата към този момент четири следващи мача. Наставникът на Ювентус няма особени кадрови проблеми, като няма да може да разчита единствено на контузения Кайо Жорже.

Алегри е подхванал цели седем промени в титулярния състав на Ювентус спрямо предходния мач с Болоня (1:1). Единствено вратарят Шчесни, Данило, Фаджоли и Филип Костич резервират местата си измежду стартовите 11. Този пък Ювентус ще играе с трима бранители, като до Данило ще са Бремер и Леонардо Бонучи. Като халф-бекове ще работят Матиа Де Шилио и Костич, а в центъра вместо Адриен Рабио и Мануел Локатели стартират Леандро Паредес и Фабио Мирети. В състава се завръща Анхел Ди Мария, който ще партнира на Душан Влахович в офанзива, като те двамата заменят Аркадиуш Милик и Федерико Киеза.

Лече също не може да се похвали с положителни мачове, като тимът има едвам един триумф в последните си 9 срещи в Серия " А ", като той пристигна в последния кръг против Удинезе. Наставникът на Лече Марко Барони няма да може да разчита на лекуващите контузии Марин Понграчич и Кастриот Дермаку, както и на санкции Габриел Стрефеца.

ЮВЕНТУС (3-5-2) : Шчесни; Бремер, Бонучи, Данило; Де Шилио, Фаджоли, Паредес, Мирети, Костич; Ди Мария, Влахович

ЛЕЧЕ (4-3-3) : Фалконе; Гендрей, Басчирото, Юмтити, Гало; Блин, Хюлманд, Малех; Удин, Сисей, Банда

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР