Ювентус показа признаци за излизане от кризата с убедителна победа

...
Ювентус показа признаци за излизане от кризата с убедителна победа
Коментари Харесай

Алегри: Юве прави малки стъпки в правилната посока

Ювентус сподели признаци за излизане от рецесията с безапелационна победа с 3:0 над Болоня и ненапълно облекчи напрежението върху подложения на рецензии треньор Масимилиано Алегри.

Филип Костич вкара първия си гол с фланелката на Юве, а през втората част по едно попадение прибавиха Душан Влахович и Аркадиуш Милик.

" Харесах духа и характера на тима, като се изключи края на първото полувреме, когато сбъркахме някои обстановка в офанзива. Трябваше да понижим темпото и да държим повече топката в този интервал от мача.
 Ювентус победи Болоня с 3:0
Ювентус взе глътка въздух с триумф над Болоня

Глътка въздух за отбора

Не бяхме печелили от месец, тъй че беше добре да запишем една безапелационна победа. Сега би трябвало да останем крепко стъпили на земята, тъй като още сме доста обратно в класирането, а и би трябвало да наваксваме в групата ни в Шампионска лига ", разяснява Алегри след мача.

Треньорът похвали Милик за следващото му попадение от началото на сезона и бързата акомодация към стила на Ювентус.

" Не чаках толкоз бързо да се впише в тима, само че знаехме, че Милик е състезател, който се движи добре, образован е, умее да се освобождава от пазачите си и може да играе добре с Влахович. "

Въпреки неприятния старт на сезона, Юве е пред кандидата за Скудетото Интер Милано в класирането на Серия А. Торинци са седми с 13 точки, а Интер е едвам девети с точка по-малко.

" Трябва да вършим малко по малко и се надяваме, че можем да понижим разликата с тимовете от челото. Направихме го предишния сезон, когато също изоставахме доста първоначално, можем да го създадем още веднъж. Трябва да вършим сходни дребни стъпки в вярната посока ", сподели още Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР