Ювентус победи Верона с минималното 1:0 в мач от 28-ия

...
Ювентус победи Верона с минималното 1:0 в мач от 28-ия
Коментари Харесай

Алегри: Не играхме много добре

Ювентус победи Верона с минималното 1:0 в мач от 28-ия кръг на Серия “А ” и към този момент е единствено на 4 точки от четвъртото място. Старши треньорът на “бианконерите ” Масимилиано Алегри показа насладата си от напредъка на неговите играчи, само че и призна, че футболистите му са можели да играят малко по-добре.

„ Знаехме, че ще бъде мъчно, тъй като играчите на Верона са физически мощни и имат съществени умения. И двата тима имаха своите благоприятни условия. Ние можехме да увеличим преднината си, само че не го направихме. Не играхме доста добре. В последните пет минути бяхме длъжни да продължим с натиска, тъй като Верона беше единствено на едно мятане в нашето наказателно поле, където можеха да създадат всичко. Сега щяхме да седим тук и да си ближем раните, тъй като те действително можеха да ни изравнят. Все отново постигнахме стремежи резултат и намалихме разликата с Интер, Милан и Лацио. Добрите резултати ви разрешават бързо да наваксате, само че би трябвало да вървите напред последователно ”, сподели Алегри пред Sky Sport Italia.

В идващия кръг Ювентус гостува на Лацио. Ако “бианконерите ” завоюват и точи мач, те сигурно ще се завърнат в битката за място в топ 4, което ще е извънреден триумф откакто от актива на отбора бяха извадени цели 15 точки при започване на пролетния полусезон.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР